Karrier nass magnetnél!
"INNOVATION BY NASS MAGNET" - azaz megfelelni a vevői minőségi követelményeknek olyan szakképzett munkaerő segítségével, mely képes csúcstechnológiát létrehozni és az automatizált gyártási folyamatokat kezelni.

Ha fontos a jó társaság, a családias légkör, ahol változatos
felelősségteljes munkakörökben próbálhatod ki magad,
csatlakozz hozzánk
!

Adminisztratív munkaterületek

Ügyvezetés

Az ügyvezető asszisztens elsődleges feladata az ügyvezetés napi munkájának operatív támogatása kommunikációs, ügyviteli és dokumentációs tevékenységek elvégzésével, magyar és német nyelven egyaránt. (pl. vezetői megbeszélések, találkozások egyeztetése, szerződések, okiratok egyéb vállalati dokumentumok adminizstrációja és kezelése stb.)
Rendszeresen részt vesz a döntés-előkészítő folyamatokban, segíti az ügyvezett olyan mindennapi feladatok megoldásában, mint pld. jegyzőkönyvek és tárgyalási emlékeztetők készítése, programok egyeztetése stb. Kapcsolatot tart a társrészlegek vezetőivel, intézményekkel. Támogatja a vállalati kommunikációs és marketing tevékenységeket, aktívan részt vesz a céges rendezvények, workshopok szervezési feladataiban.

Könyvelés

Részlegünk feladati három fő csoportba sorolhatóak.Számviteli feladatok elsősorban a bejövő számlák ellenőrzése és rögzítése, befektetett eszközök nyilvántartása elszámolása, éves és idúszakos beszámolók készítése, statisztikai adatszolgáltatások. Pénzügyi feladatok közé tartoznak a likviditás biztosítása, pénzintézetekkkel való kapcsolattartás, pénzforgalommal kapcsolatos munkák lebonyolítása, egyéb bevételek számlázása, adóbevallások készítése. Föbb bérszámfejtési feladatok közé tartoznak a munkavállalók időnyilvántartásának a kezelése, munkabér és táppénz számfejtéssel és egyéb bérügyekkel kapcsolatos teendők, a jogszabályi elúírások szerinti adóbevallások ileltve adatszolgáltatások elkészítése.

HR

A HR részleg feladata sokrétű és változatos. A munkahelyi stratégia megvalósításának részeként a mi feladatunk a szükséges emberi erőforrás biztosítása. Célunk, hogy egy adott munkakör betöltésekor mindig a legalkalmasabb személy kerüljön kiválasztásra. A toborzási, kiválasztási folyamat koordinálása mellett segítjük az új kollégák beilleszkedését is. A munkatársak fejlődését szakmai továbbképzések szervezésével ösztönözzük. Képviseljük a vállalatot különböző rendezvényeken, így pl. állásbörzéken. A HR koordinálja a cégnél folyó szakmai gyakorlatokat. Hiszünk abban, hogy cégünk eredményességét az itt dolgozó emberek elköteleződése és hozzáállása határozza meg így a munkaerő megtartását és a munkavállalók elégedettségének növelését kiemelten fontosnak érezzük.

Konstrukció és fejlesztés

A fiatal kollégákból álló, kis létszámú csapat csatlakozók tervezésével, méretezésével, validálásával és gondozásával foglalkozik amely a termék teljes életciklusát felöleli. A munka az íróasztaltól a termék gyártásba való bevezetésig, valamint végül a termék kivezetéséig tart. Főbb feladatok a 3 dimenziós műanyag, fém és gumi alkatrész tervezése, nyomtatott áramkörök tervezése, SMD és felületszerelt alkatrészekkel. Ezekről gyártási dokumentáció készítése, műhelyrajzok, műveleti utasítások formájában. Új termék, új variáció esetén megvalósíthatósági tanulmányt, előzetes kalkulációt készít. A feladatok közt megtalálható a variációfejlesztés és projekt jellegű munka is.

Tesztlabor

A veszprémi fejlesztési labor első körben a csatlakozók típusvizsgálatainak, valamint a vállalat által gyártott további termékek IP65 és IP67 vizsgálatainak elvégzésére lett létrehozva 2016 során. 2017 és 2018-as évek folyamán a labor mérési/vizsgálati kompetenciái kibővültek további IP vizsgálatokkal (IP1x, 2x, 3x, 4x, 5x, valamint IPx1, x2, x3, x4, x6), valamint a mágnestekercsek/mágnesszelepek (első sorban a C13-as és T3-10-es mágnesszelepek; kapcsolási áram és feszültség mérése, szivárgásvizsgálatok, szigetelési ellenállás-, nagyfeszültséggel szembeni ellenállás vizsgálat, stb.) funkcióvizsgálataival.

IT

Feladataink közé tartozik, hogy az informatikai rendszerek lehető legjobb elérhetősége biztosítva legyen, hogy kollégáink zavartalanul végezhessék munkájukat; továbbá napi szinten együttműködünk termelésünkkel és mérnökeinkkel, hogy a felmerülő problémákat minél hamarabb elháríthassák, legyenek azok egyszerű pár perces munkák vagy hosszabb megoldást igénylő komplexebb meghibásodások. Német kollégáinkkal ápolt jó kapcsolatunknak hála rendszeresen betekintést nyerhetünk a vállalatcsoport jövőjét érintő informatikai fejlesztésekbe, pilot projektekbe, adott esetben részt is vehetünk azokban.

Beszerzés

Hazai és külföldi beszállítók felkutatásával, kiválasztásával, fejlesztésével és az ehhez szükséges szerződéses háttér megteremetésével biztosítja a vállalat gazdaságos és stabil működéséhez szükséges előírt alapanyagok - és gépek beszerzését. Feladataink: meghatározott termékcsoportok menedzselése, beleértve a szállító-kiválasztást, kiértékelést, fejlesztést, meghatározott termékcsoport vonatkozásában a beszerzési folyamatok koordinálása a vállalatcsoporton belül, speciálisan kelet-európai beszerzési potenciálok felkutatása, különös tekintettel a költségmegtakarítási elvárásokra.

Megrendelésközpont

A vállalkozások elsődleges célja, a vevői igények kielégítése, a nyereségre való törekvés mellett. A megrendelésközpontban koordinált feladatok, jelentősen befolyásolják a teljesítményeket és a költségeket. A rendelés beérkezésétől a rendelés teljesítéséig, a termelési folyamat különböző fázisain át tervezünk, végrehajtunk, illetve ellenőrizzük a termékek hatékony és eredményes áramoltatását, tárolását, a vele járó szolgáltatásokat, valamit az ezekkel kapcsolatos információkat. A hatékonyságunk ereje abban rejlik, hogy az operatív feladatok, egymással szorosan kommunikáló munkatársak kezében vannak, így összekapcsolódnak egy részlegen belül.

Értékesítés

A vállalat által fejlesztett termékek értékesítésének koordinálásáért vagyunk felelősek.
A szelepcsatlakozók és a pneumatikus szelepek esetében Európa illetve Kelet-Európa és a Közel - Kelet a direktértékesítési terület. Ezen felül a német nass magnet GmbH, az amerikai nass controls és shanghai telephelyek munkáját támogatjuk a fent említett termékcsoportok értékesítésében. Ezen felül online értékesítési csatorna teljes menedzselése is a hatáskörünkbe tartozik.

Minőségbiztosítás

A nass magnet Hungária kft. minőségbiztosítási részlegének céljai egyértelműek, jól mérhetőek és a bevezetett intézkedéseknek köszönhetően évről évre javulnak! A részleg struktúrájában a gyártás felépítéséhez hasonul, minden termelési területnek külön minőségügyi technikusa van, aki az adott részleg minőségügyi feladatinak ellátásáért felel! Ide értve a beszállítói reklamációkat, a gyártási hibák elhárítását, a vevői reklamációk kivizsgálását, az ellenőrzési tervek elkészítését, a dolgozók minőségügyi képzését a mérőszigetek és SPC állomások felügyeletét. Mérőlaborunk modern, rendkívül jól felszerelt, alkalmas a gyártott termékeink és alapanyagaink dimenzionális és funkcionális mérésének elvégzésére. Szakembereink magasan qualifikáltak, tudásuk és képzettségük szinten tartása folyamatos!

Gyártástámogatás

A gyártásmogató mérnök gépeket, berendezéseket, mechanikai szerkezeteket, technológiai eljárásokat, gyártási rendszereket tervez és fejleszt ki, szervezi a gyártási, előállítási, üzemeltetési karbantartási és javítási folyamatokat.. Feladatai: tervezési feladatok, technológiai folyamatok és a szerelési munkák modellezése, kialakítása, szervezése, tervezése, a rendelkezésre álló gépek, berendezések optimális elrendezésének és rendszerbe illesztésének meghatározása;, a kivitelezési munkák szervezése, a telepítési, beüzemelési, működtetési és karbantartási előírások elkészítése, a tervezési és technológiai folyamatokra vonatkozó minőségirányítási tevékenységek szakszerű kivitelezése ellenőrző szabványok és eljárás kidolgozása a gépek, szerszámok, motorok, ipari berendezések vagy rendszerek hatékony és biztonságos működésének biztosítása érdekében.

Folyamatfejlesztés

Elsődleges tevékenységünk az új termékek bevezetése a gyártásba, azok gyártástechnológiájának kialakítása. A termék legyártásához szükséges kalkulációk, gazdaságossági számítások levégzése, az új gyártástechnológia bevezetésének ütemezése, gyártásához szükséges berendezések specifikációinak meghatározása, berendezések legyártása. További feladatunk az aktív gyártástechnológiák optimalizálása, a rendelkezésre álló források minél költséghatékonyabb felhasználása mellett

Fizikai munkaterületek

Termelési részlegeink

Fröccsöntés részleg

Fröccsöntés részlegünkhöz tartozik több művelet is a mágnesszelep gyártásából. Ezek 3 fő területre oszthatóak, a műanyag-fröccsöntésre, végellenőrzésre és végül a tamponnyomásra. Műanyag fröccsöntéssel biztosítunk beépülő alkatrészeket a szelepek különböző részeihez, illetve tokozzuk (körbe foglaljuk) az előszerelt mágnestekercseket. A sokféle műszaki, illetve nagy teljesítményű műszaki műanyag feldolgozásához képzett szakemberekre van szükség, akik mind a rendkívül nagy értékű gépekhez, szerszámokhoz és természetesen a fröccsöntés technológiájához is értenek. Minden egyes mágnestekercset tesztelünk, hogy megfelelően működnek-e. Ezt a feladatot végzik a végellenőrök, akik különböző műszerekkel, készülékekkel, előírások szerint végzik el ezt a fontos feladatot. Sok termékünket gyakran ellátjuk jelöléssel, amit tamponnyomó berendezésekkel végeznek el a kollégák.

Tekercselés részleg

Termékeink alapvető alkatrésze az általunk gyártott mágnestekercs, melyet a tekercselési művelet végeztével forrasztással vagy hegesztéssel kapcsolunk össze a további alkatrészekkel mint a kengyel, csatlakozó lap, kábel vagy egyéb elektronikai komponensek. Gépkezelőink alapvető feladata a berendezések működtetése és alapanyaggal való ellátása valamint a szükséges átállások és az előírt minőségügyi ellenőrzések végrehajtása.

Projektszerelés részleg

A területünkön miniatűr mágnesszelepek szerelése és ellenőrzése zajlik, amely termékeinket pneumatikus berendezések vezérlésében használnak fel a vevőink. Emellett szerelünk és ellenőrzünk az autóiparban felhasznált pneumatikus vezérlőelemeket, amik egy része tehergépjárművek fékrendszerénél, másik része gépjárművek légrugójánál játszik szerepet. Végül, de nem utolsó sorban, nálunk készül egy a turbómotorokhoz felhasznált speciális mágnestekercs is. Gépkezelőink feladata a berendezések működtetése és alapanyaggal való ellátása, valamint a szükséges átállások és az előírt minőségügyi ellenőrzések végrehajtása.

Csatlakozó gyártás részleg

A nass magnet által gyártott, és a különböző egyéb cégek által készítette mágnestekercsekhez gyártunk csatlakozó egységeket, kábellel vagy anélkül, a legegyszerűbbtől kiviteltől a különböző elektronikai alkatrészekkel ellátottakon át egészen a programozható termékig. Ezen a területen összeszerelő, kábelkonfekcionáló, csomagoló gépeket, SMT beültető, tamponnyomó és vég-ellenőrző gépet lehet kezelni. Mindezek mellett, akinek jó a kézügyessége, gyakorolhatja a forrasztást, és a kézi szerelést is.

Egyéb fizikai részlegeink

Raktár

Vállalatunk áruforgalma nem mérhető rengeteg teherautóban, mivel termékeink mérete relatív kicsi. Ennek ellenére a raktári feladatok rendkívül szerteágazóak. A raktári tevékenységeket a 2016-ban birtokba vett modern új raktárépület és eszközpark segíti. Az új targoncák, raktári lean-liftek, fóliázó- és pántológépek, a hulladékprés használatával könnyebb teljesíteni a raktári feladatokat. Több, mint 3000 különböző anyag kerül kezelésre: árubeérkeztetés, betárolás, kommissiózás a termelés részére, termék által készített áru kezelése, kiszállítások összekészítése. A kiszállításra kerülő küldemények nem csak a hannoveri központnak, hanem a világ számos országába (EU, USA, Kína, Japán, Dél-Korea, Ausztrália, Izrael, stb) innen indulnak útjukra. A komplex és változatos feladatokhoz elengedhetetlen a raktári Kollégák széleskörű ismerete, rugalmassága és tapasztalata.

Karbantartás

A nass magnet Hungária Kft-nél karbantartásunk feladata a használatban lévő gyártóberendezések, fröccsöntő- és présszerszámok, épületgépészeti berendezések megfelelő műszaki állapotának hosszú távú megőrzése. Céljaink elérése érdekében korszerű karbantartási technológiákat alkalmazunk. Kialakított TPM rendszerünkkel - teljes körű hatékony karbantartást - tudunk biztosítani, melynek fenntarthatósága csak nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakemberekkel lehetséges. A területen dolgozó kollégák feladata, hogy a javítások a legrövidebb időn belül, szakszerűen, a karbantartások tervszerűen, meghatározott időközönként történjenek, biztosítva a szükséges alkatrész készlet elérhetőségét.