Küldetésünk a nass magnet Hungária Kft.nél!

KLAUS KIRCHHEIM

Kirchheim cégcsoport tulajdonosa, a nass magnet GmbH és nass magnet Hungária Kft.
ügyvezetője

A szociális felelősség és a hosszútávú gondoskodás kéz a kézben járnak, mely egy családi vállalkozás fejlődését eredményezi. Egy vállalkozás hosszútávon képzett és motivált dolgozók nélkül nem hogy fejlődni, talán létezni sem tudna. Olyan időket élünk, ahol nagyon nehéz jó munkaerőt találni a munkaerő piacon, ennek köszönhetően a siker az első számú tényezőjeként ők jobban számítanak, mint valaha. Akinek családi vállalkozása van, hosszú távon gondolkodik és hosszú távon sikeres akar maradni, annak kikerülhetetlen, hogy kellemes munkahelyi légkört biztosítson. Ez természetesen a szakmai fejlődési lehetőségekre is vonatkozik.
PATRICK OELKERS

a nass magnet GmbH fejlesztési ügyvezetője

Egy igazi partner karrierünk során támogatja a képességeinkbe vetett hitünket, ösztönöz arra, hogy kiemelkedően teljesítsünk és segít a tovább fejlődésben. A nass magnet is egy ilyen partner. A családi kézben lévő középvállalkozások vonzerője a fenntarthatóságban és a stabilitásban rejlik. Különösen a rövid döntéshozó folyamatok és kommunikációra nyitott vezetőség, ami megkülönbözteti a középvállalkozásokat. A nass magnet egyesíti ennek előnyeit egy kivételesen családias vállalati kultúrával. Jellemző rá a nyitottság, a megbecsülés és az összetartás.

PATRICK MÜLLER

a nass magnet Hungária Kft. gazdasági ügyvezetője

A nass magnet Hungária Kft. a Kirchheim cégcsoport tagja, melynek tulajdonosa a Kirchheim család. A családi vállalkozások számára nem a rövidtávú haszonszerzés a cél, hanem a szilárd és megbízható gazdálkodás, ahol a tulajdonosok családtagként tekintenek a cég egészére. Az ilyen vállalkozásokhoz egy sor pozitív tulajdonság is kapcsolódik, eszünkbe juttatja a rugalmasságot, a dinamizmust vagy az innovációt, de mindenekelőtt az előrelátás és fenntarthatóság jellemzi. Véleményem szerint mi is éppen ilyen családi vállalkozás vagyunk, ahol a tulajdonosok a szükséges előrelátással és kitartással cselekszenek, családként tekintenek a cégcsoportra. Az alkalmazottak értékelik a hosszútávú tervezést, az itt dolgozók egy nagyvállalat dolgozóival összehasonlítva, sokkal motiváltabbak, mivel nagyobb felelősséget bíznak rájuk és várnak el tőlük.

Innovation by nass magnet

"From tradition, innovation. Together!"
Négy generációra visszanyúló családi vállalkozásként értékeink megőrzésében magasra tettük a mércét. Sikertörténetünk az együtt szerzett tapasztalatok és az innovatív gondolkodás összhangján alapszik. Stabil múlttal tekintünk a jövő kihívásai felé. Meglévő tudásunkat és tapasztalatunkat használjuk fel kutatási és fejlesztési munkánk során és fáradhatatlanul törekszünk teljesítményünk és folyamataink optimalizálására.
Amit teszünk, együtt tesszük!
Vállalatunk fontos küldetése, hogy a közösségünk minden tagjára odafigyeljünk. Aki nálunk dolgozik, az nem csupán egy csapattag, hanem a "nass család" részévé válik, azaz aktív szerepet kap a „nass” jövőkép formálásában.

FENYVESI ANDRÁS

Gépészmérnök, projekt szerelési részleg vezetője


A Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem gépészmérnöki karán végeztem, mint okleveles gépészmérnök. A szakirányaim a mechatronika és finommechanika voltak. A veszprémi gyárban 2010 májusában kezdtem el dolgozni, mint gyártástámogató mérnök. Voltak kisebb tervezési feladataim is, amelyekkel a gyártási hatékonyságot tudtuk növelni. Emellett a gyár szinte minden területéről érkeztek feladatok. Összességében azt gondolom, hogy a munkám során megszerzett tapasztalataim, ismereteim és a munkához való hozzáállásom is szerepet játszott abban, hogy előreléphettem.

FÜLÖP ISTVÁN

Gépészmérnök, fröccsöntő üzem vezetője és a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Szakgimnáziumának szaktanára

A meglévő dolgozók oktatását és továbbképzését új alapokra helyezzük, továbbfejlesztjük. Lehetőséget biztosítunk a dolgozók továbbtanulására, új, nagyobb kihívásokat igénylő munkakörök betöltésére, mind a dolgozók, mind a mérnökök esetén. Itt szeretném megemlíteni az én példámat: 2008-ban kerültem ide gyártástámogató mérnöknek. Kezdetben kisebb-nagyobb tervezési feladataim voltak, majd később a fröccsöntési területre kerültem. Mivel a műanyag-feldolgozásban nem volt még tapasztalatom, a hannoveri kollégák segítségére támaszkodva kezdtem el"ismerkedni" a technológiával. Majd a cég támogatásával műanyagfeldolgozó szakmérnöki képesítést szereztem meg.

CSOMAI ROLAND

Szerszámkarbantartó


A nass magnet Hungária Kft.-nél több mint egy éve dolgozok. A kezdeti elvárásaim egyértelműen azok voltak, hogy újabb technológiát láthassak. A robot-technika különösen érdekel. Ismereteim bővítésével fejleszthettem a tudásomat, amit a későbbiekben kamatoztathatok. Hogy teljesültek-e az elvárásaim? Mondhatom: Igen! Egy igazán jó kis csapatba kerültem szerszám karbantartóként, a TMK részleghez. A közvetlen munkatársaim hamar befogadtak. Jól megtaláltuk az összhangot, sokat segítettek az itteni, sajátos technológia megismerésében, azóta is segítjük egymást, amiben tudjuk.

Közösségépítő programjaink!

Fontos szerepet játszik vállalatunk életében munkatársaink jóllétének és szociális együttlétének támogatása és a
kellemes munkahelyi légkör biztosítása.
Közösségépítő programjainkkal (családi nap, céges évzáró rendezvény, Ultrabalaton stb. ) szeretnénk elérni, hogy egy kötetlen kikapcsolódás keretében az egy munkahelyen dolgozó kollégák minél közelebbről megismerhessék egymást és az együtt átélt közös élmények öröme pedig a „nass családhoz“ való tartozás és összetartozás érzését teremtse meg.
Egészség nap a nass magnetnél!
Nem titok: A munkavállalók jó közérzete és teljesítőképessége, valamint egy vállalat versenyképessége és gazdasági teljesítmé- nye szoros kapcsolatban áll egymással. A munkahelyi légkör is érezhetően jobb, ha a dolgozók fittnek és egészségesnek érzik magukat.
Régóta tudjuk, hogy a vállalatunk sikere az egészséges és elkötelezett munkatársakon múlik. A nass magnet Hungária Kft. 2011 óta vesz részt az Európai Nemzeti Egészségvédel- mi Programban, melyet a Kormány az Európai Regionális Fejlesztési Alap forrásaiból támogat. A szűrőprogram keretében minden évben házhoz jön az a speciális eszközökkel felszerelt mobil szűrőkamion, ami telephelyünk parkolójában dolgozóink körében végez átfogó egészségügyi szűrővizsgálatot.
Sportolj Velünk!
NN Ultrabalaton
Minden évben cégünk részt vesz az NN Ultrabalatonon.Mi is az Ultrabalaton?
Az esemény 2007-ben indult útjára azzal a céllal, hogy létrejöjjön egy 200 kilométernél is hosszabb ultrafutó verseny. A kezdeti, 200 fős indulói gárdához évről-évre többen csatlakoztak, az esemény népszerűsége jellemző, hogy a csapatnevezések 2015-ben rekordidő alatt, már február elején beteltek. Tavaly már több, mint 6000 fő feletti létszám állt rajthoz és 25 országból érkeztek a versenyzők.
Az első 6 évben a Tihanyi Belső-tó partjáról vágott neki a mezőny a körnek, mely Aszófő után a Balaton-felvidék felé vette az irányt. 2013-tól már Balatonaligáról rajtol el a mezőny – szintén északi irányba kerülve a tavat. A versenyzőknek 32 óra áll rendelkezésre hogy teljesítsék a távot, az Ultrabalaton tehát egy non-stop esemény. Az útvonal során 31 váltópont ad lehetőséget a váltásra, valamint több, mint 40 frissítőpont segíti a célbaérkezést. A többség csapatban indul a körre. Ami biztos, hogy a tervezés, a leutazás és a 32 óra megszervezése már önmagában is összekovácsoló erő. Barátságokat szorosabbra kovácsol, ismeretleneket együttműködésre ösztönöz. Nem tudunk elképzelni ennél jobb csapatépítő tréninget, ahol a szakaszokon mindenkinek egyedül kell szembenéznie a démonjaival, aztán a váltópontokon, a kísérőkre nézve a versenyzők rájönnek, hogy ez mégsem így van.
Az Ultrabalaton 220 kilométere alatt az indulók megismerik önmagukat, azt, hogy korlátaink igenis legyőzhetők. A kihívás, az egyéni teljesítmények, amelyek összekapcsolódva összehozzák az embereket és a csapatok a végén a célból egy életre szóló élménnyel távoznak.
Az Ultrabalaton mára önálló fogalommá vált. Amellett, hogy megterhelő kihívás, egyben óriási buli, hatalmas közösségi élmény. Futófieszta és zarándoklat egyben.
McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton
A McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton és a McDonald’s BringaMánia Tisza-tó Túra nem verseny, hanem kerékpártúra, amelyeken különböző távokon lehet indulni, így edzettségtől és életkortól függően mindenki megtalálhatja a számára megfelelő túrát. Akár gyerekes családok együtt is részt vehetnek, közös bringás élményeket szerezve.

Nézd meg céges programjainkról készült képeinket a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/nassmagnet


Kezdőlap
Kapcsolat

+3688885051
allas@nassmagnet.hu
8200, Veszprém Henger u. 2.