Küldetésünk
"From tradition, innovation. Together!"
Négy generációra visszanyúló családi vállalkozásként értékeink megőrzésében magasra tettük a mércét. Sikertörténetünk az együtt szerzett tapasztalatok és az innovatív gondolkodás összhangján alapszik. Stabil múlttal tekintünk a jövő kihívásai felé. Meglévő tudásunkat és tapasztalatunkat használjuk fel kutatási és fejlesztési munkánk során és fáradhatatlanul törekszünk teljesítményünk és folyamataink optimalizálására.
Amit teszünk, együtt tesszük!
Vállalatunk fontos küldetése, hogy a közösségünk minden tagjára odafigyeljünk. Aki nálunk dolgozik, az nem csupán egy csapattag, hanem a "nass család" részévé válik, azaz aktív szerepet kap a „nass” jövőkép formálásában.

PATRICK OELKERS

a nass magnet GmbH fejlesztési ügyvezetője


Egy igazi partner karrierünk során támogatja a képességeinkbe vetett hitünket, ösztönöz arra, hogy kiemelkedően teljesítsünk és segít a továbbfejlődésben. A nass magnet is egy ilyen partner. A családi kézben lévő középvállalkozások vonzereje a fenntarthatóságban és a stabilitásban rejlik. Különösen a rövid döntéshozó folyamatok és kommunikációra nyitott vezetőség, ami megkülönbözteti a középvállalkozásokat. A nass magnet egyesíti ennek előnyeit egy kivételesen családias vállalati kultúrával. Jellemző rá a nyitottság, a megbecsülés és az összetartás.

Sikereinket munkatársainknak köszönhetjük!

Fenyvesi András

Gépészmérnök, projekt szerelési részleg vezetője

A Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem gépészmérnöki karán végeztem, mint okleveles gépészmérnök. A szakirányaim a mechatronika és finommechanika voltak. A veszprémi gyárban 2010 májusában kezdtem el dolgozni, mint gyártástámogató mérnök. Voltak kisebb tervezési feladataim is, amelyekkel a gyártási hatékonyságot tudtuk növelni. Emellett a gyár szinte minden területéről érkeztek feladatok. Összességében azt gondolom, hogy a munkám során megszerzett tapasztalataim, ismereteim és a munkához való hozzáállásom is szerepet játszott abban, hogy előreléphettem.

Fülöp István

Gépészmérnök, fröccsöntő üzem vezetője és a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Szakgimnáziumának szaktanára

A meglévő dolgozók oktatását és továbbképzését új alapokra helyezzük, továbbfejlesztjük. Lehetőséget biztosítunk a dolgozók továbbtanulására, új, nagyobb kihívásokat igénylő munkakörök betöltésére, mind a dolgozók, mind a mérnökök esetén. Itt szeretném megemlíteni az én példámat: 2008-ban kerültem ide gyártástámogató mérnöknek. Kezdetben kisebb-nagyobb tervezési feladataim voltak, majd később a fröccsöntési területre kerültem. Mivel a műanyag-feldolgozásban nem volt még tapasztalatom, a hannoveri kollégák segítségére támaszkodva kezdtem el"ismerkedni" a technológiával. Majd a cég támogatásával műanyagfeldolgozó szakmérnöki képesítést szereztem meg.

Csomai Roland

Szerszámkarbantartó

A nass magnet Hungária Kft.-nél több mint egy éve dolgozok. A kezdeti elvárásaim egyértelműen azok voltak, hogy újabb technológiát láthassak. A robot-technika különösen érdekel. Ismereteim bővítésével fejleszthettem a tudásomat, amit a későbbiekben kamatoztathatok. Hogy teljesültek-e az elvárásaim? Mondhatom: Igen! Egy igazán jó kis csapatba kerültem szerszám karbantartóként, a TMK részleghez. A közvetlen munkatársaim hamar befogadtak. Jól megtaláltuk az összhangot, sokat segítettek az itteni, sajátos technológia megismerésében, azóta is segítjük egymást, amiben tudjuk.


Kezdőlap
Kapcsolat

+3688885051
allas@nassmagnet.hu
8200, Veszprém Henger u. 2.