Szakmai képzések és felsőoktatási tanulmányi lehetőségek a nass magnetnél!
Folyton növekedő vállalatként szükségünk van a fiatal és motivált munkavállalókra, akik velünk együtt tudnak fejlődni. Éppen ezért sokféle képzési lehetőségeket kínálunk a fiataloknak. A legkülönbözőbb szakterületeken igyekszünk olyan megoldásokat felajánlani, melyek egyénre szabottak - mindegy, hogy duális egyetemi képzésről, vagy a klasszikus szakképzésről legyen szó.
Duális képzések és szakmai gyakorlatok keretében elkötelezetten támogatjuk a fiatal generáció magas színvonalú szakmai felkészítését és irányítását.
„Innovation by nass magnet“– azaz megfelelni a vevői minőségi követelményeknek olyan szakképzett munkaerő segítségével, mely képes csúcstechnológiát létrehozni és az automatizált gyártási folyamatokat kezelni.
Ha fontos a jó társaság és családias légkör, ahol változatos és felelősségteljes munkakörökben próbálhatod ki magad, csatlakozz hozzánk!

Duális képzés

A duális képzésben a hallgató a felsőoktatási tanulmányai mellett vállalja, hogy cégünknél a képzési idő alatt gyakorlatot végez. Ennek eredményeként munkatapasztalatot szerez, és szaktudását már a képzés alatt megerősíti. A duális képzésben a felsőoktatási intézménnyel egyeztetett képzési terv alapján cégünk saját igényei szerint képzi a hallgatót, és profilunknak megfelelően támogatjuk, gyakorlati ismeretekkel bővítjük, kiegészítjük a hallgató intézményi képzését.

Diploma munka írás

Szakmai gyakorlatok keretében segítünk szakdolgozat téma választásában és a dolgozat megírásában. Jelenleg mérnököket (elsősorban gépész- vagy mechatronikai mérnököket, villamosmérnököket), műszaki menedzser, logisztika, vezetés és szervezés, ellátási-lánc menedzsment, pénzügy-számvitel és gazdász szakos hallgatókat.

Szakmai gyakorlat

Szakközépiskolás diákok számára cégünk a VSZC Ipari Szakgimnáziumából rendszeresen fogad műanyagfeldolgozó szakos diákokat nyári gyakorlatra és technikusi gyakorlati képzésre egyaránt. Érdeklődés esetén gyakorlati helyet biztosítunk számos más szakirányban, így például gépészet, mechatronika, szerszámkészítés és logisztika.

Diákmunka

Cégünknél lehetőség van az év közbeni diákmunka vállalására - például az adminisztratív, fizikai munkákra. A diákmunka megfelelő választás annak,akinek év közben a tanulmányai mellett tud vagy szeretne munkát vállalni.

Egyetemi állásbörzék
Szakmai gyakorlat 2021

A nyári időszakban szakmai gyakorlatos diákok is dolgoznak és tanulnak cégünknél. Elkötelezetten hiszünk abban, hogy az új generáció magas szintű szakmai oktatásához a gyakorlati ismeretek megszerzése elengedhetetlenül fontos.Az elmúlt hetekben gépészek, logisztikusok és műanyagfeldolgozó technikusok kaptak betekintést jövőbeli szakmájuk rejtelmeibe. Legtöbb diákunk ma tölti az utolsó gyakorlati napját, de ez nem jelenti azt, hogy végleg búcsúzunk tőlük.
Reméljük, hogy sok élményt szereztetek és szép nyarat kívánunk nektek!


Cégünknél lehetőség van az év közbeni diákmunka vállalására - például az adminisztratív, fizikai munkákra. A diákmunka megfelelő választás annak,akinek év közben a tanulmányai mellett tud vagy szeretne munkát vállalni.

Kérdezz tőlünk!


Kezdőlap
Kapcsolat

+3688885051
allas@nassmagnet.hu
8200, Veszprém Henger u. 2.