Szakmai képzések és felsőoktatási tanulmányi lehetőségek a nass magnetnél!
Folyton növekedő vállalatként szükségünk van a fiatal és motivált munkavállalókra, akik velünk együtt tudnak fejlődni. Éppen ezért sokféle képzési lehetőségeket kínálunk a fiataloknak. A legkülönbözőbb szakterületeken igyekszünk olyan megoldásokat felajánlani, melyek egyénre szabottak - mindegy, hogy duális egyetemi képzésről, vagy a klasszikus szakképzésről legyen szó.
Duális képzések és szakmai gyakorlatok keretében elkötelezetten támogatjuk a fiatal generáció magas színvonalú szakmai felkészítését és irányítását.

Duális képzés

A duális képzésben a hallgató a felsőoktatási tanulmányai mellett vállalja, hogy cégünknél a képzési idő alatt gyakorlatot végez. Ennek eredményeként munkatapasztalatot szerez, és szaktudását már a képzés alatt megerősíti. A duális képzésben a felsőoktatási intézménnyel egyeztetett képzési terv alapján cégünk saját igényei szerint képzi a hallgatót, és profilunknak megfelelően támogatjuk, gyakorlati ismeretekkel bővítjük, kiegészítjük a hallgató intézményi képzését.

Diplomamunka írás

Szakmai gyakorlatok keretében segítünk szakdolgozat téma választásában és a dolgozat megírásában. Jelenleg mérnököket (elsősorban gépész- vagy mechatronikai mérnököket, villamosmérnököket), műszaki menedzser, logisztika, vezetés és szervezés, ellátási-lánc menedzsment, pénzügy-számvitel és gazdász szakos hallgatókat.

Szakmai gyakorlati lehetőségek

Szakközépiskolás diákok számára cégünk a VSZC Ipari Szakgimnáziumából rendszeresen fogad műanyagfeldolgozó szakos diákokat nyári gyakorlatra és technikusi gyakorlati képzésre egyaránt. Érdeklődés esetén gyakorlati helyet biztosítunk számos más szakirányban, így például gépészet, mechatronika, szerszámkészítés és logisztika.

Diákmunka

Cégünknél lehetőség van az év közbeni diákmunka vállalására - például az adminisztratív, fizikai munkákra. A diákmunka megfelelő választás annak,akinek év közben a tanulmányai mellett tud vagy szeretne munkát vállalni.
Állásbörzék velünk!

Az állásbörze remek lehetőséget kínál mind az álláskeresőknek, mind pedig a cégeknek a bemutatkozásra és tájékozódásra minden olyan témában, ami a munkalehetőségeket, állásajánlatokat, illetve a munkaerőpiaci helyzetet érinti. Veszprém Megye az ország egyik legfejlettebb gazdasági régiója.

Tökéletes választás számodra, ha:

• már diákként fontosnak tartod a jövőd építését, • friss diplomásként érdeklődsz a számodra elérhető lehetőségek iránt, • tapasztalt szakemberként felmérnéd a munkaerőpiac trendjeit, elvárásait, • műszaki, mérnöki / IT / gazdasági / elsősorban nyelvtudást igénylő pozíciókban tudod elképzelni magad, • műszaki/informatikai/gazdasági középfokú (technikai) végzettséged van, vagy ezeken a területeken vagy végzős

Az állásbörze kiváló alkalom, hogy a potenciális leendő munkavállalókkal, akik még csak most tanulják tanulmányaikat közvetlen kapcsolatba kerülhessünk és a standunknál folytatott beszélgetések eredményeképpen remélhetőleg a látogatók közül egyik-másik új gyakornokokra leljünk.

Pannon Egyetem Állásbörze 2022

Szakmai gyakorlatok

A szakmai gyakorlat a képzés azon része, amely lehetőséget nyújt, hogy a diák az iskolában megszerzett elméleti és gyakorlati ismereteit szintetizálva, a tanulmányoknak megfelelő munkahelyen és munkakörben részt vegyen konkrét szakmai feladatok megoldásában és tudását a gyakorlatban is kamatoztassa.

A nyári időszakban szakmai gyakorlatos diákok is dolgoznak és tanulnak cégünknél. Elkötelezetten hiszünk abban, hogy az új generáció magas szintű szakmai oktatásához a gyakorlati ismeretek megszerzése elengedhetetlenül fontos.Az elmúlt hetekben gépészek, logisztikusok és műanyagfeldolgozó technikusok kaptak betekintést jövőbeli szakmájuk rejtelmeibe.


Küldd el pályázatod, ha felkeltettük érdeklődésedet valamelyik témában kapcsolatban!

Örömmel várjuk a jelentkezésed e-mailben és felvesszük veled a kapcsolatot!