Cégtörténetünk
A nass magnet Hungária Kft. 1996-ban alakult, akkoriban Precision Controls Kft. néven, „zöldmezős” beruházásként Veszprém ipari negyedében.
Tulajdonosa a német Holding Kirchheim GmbH + Co. KG, melynek központja a németországi Hannover, telephelyei pedig Magyarországon kívül (Veszprém) Németországban (a hannoveri nass magnet GmbH), az Egyesült Államokban (a new baltimore-i nass controls) és Kínában (nass magnet Shanghai Trading Co. Ltd.) találhatóak.​
A vállalatcsoport több mint 90 éves fennállása során világpiaci vezető lett az elektromágneses elővezérlők és szelepek gyártásában, mára pedig egy stabil és növekvő pozíciót tölt be a gépipar és az autóipar dinamikusan fejlődő piacán. A nass csoport tevékenysége az elmúlt két évtized során fokozatos fejlődésen ment keresztül. A standard termékeket egyre inkább az egyedi, a vevői igényekre szabott moduláris felépítésű alkatrészek váltották fel. Termékeink, melyeket a vállalatcsoport nass magnet és nass controls néven gyárt és értékesít, világszerte megtalálhatóak a pneumatikusan vezérelt applikációkban.

Termékeink felhasználási területei:

- ipari pneumatika
- kiegészítők és tartozékok pneumatikai és hidraulikai vezérlésekhez
- fékrendszerek elektromos vezérlése
- gyógyászati segédeszközök és orvosi műszerek
- autómosó berendezések
- robbanásveszélyes térben történő felhasználás
- üzemanyag töltőállomás
- olajbányászat
- folyamatszabályozás területén (mágnesszelep)
- ipari automatizálás (munkavégző elem irányítása)

#nassmagnet számokban

Kezdőlap
Kapcsolat

+3688885051
allas@nassmagnet.hu
8200, Veszprém Henger u. 2.