Nézd át karrier oldalunkat!


Kezdd a jelentkezésed a weboldal tanulmányozásával, ugyanis itt olyan információkat találsz vállalati filozófiánkról, üzleti tevékenységünkről, mellyel meggyőződhetsz arról, hogy személyiségednek, tudásodnak megfelel-e az adott álláshirdetés.

Ha készen állsz és biztosan tudod, melyik pozíciónk iránt érdeklődsz, jelentkezz!


Pontosan add meg a kért adatokat, ha nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, nézd meg a postafiókod "spam" mappáját. Az állásajánlataink oldalon tudsz pályázni a kiválasztott állásra, az oldal alján található űrlap kitöltésével. Az önéletrajzodat és motivációs leveledet is csatold a jelentkezésedhez (ahol a hirdetésünk kéri).

A jelentkezésedet követően állásinterjúra hívunk be!


Ne feledd: kulcsfontosságú, hogy időben megjelenj az interjún!
Gépkezelők esetében
Egy elméleti teszt kitöltésével kezdődik a kiválasztás, mely után következik az interjú, itt minden részletet ismertetünk az állással kapcsolatban, illetve remélhetőleg mi is megtudunk mindent rólad. A következő szakasz a gyakorlati teszt. Ezzel felmérjük, hogy mennyire vagy alkalmas az adott részleg termékeinek gyártására, illetve te is láthatod a munkafolyamatot.
Irodai és egyéb fizikai pozíciók esetében
Ha benyújtottad jelentkezésed egy állásra karrieroldalunkon, átnézzük önéletrajzodat, Az adott terület szakmai vezetője ellenőrzi, hogy tapasztalataid és tudásod megfelel-e az állás követelményeinek. Amennyiben igen, meghívást fogsz kapni egy személyes találkozóra ahol, további fontos információkat tudhatunk meg egymásról. Legtöbb esetben két körös a kiválasztás.

Interjú után!


Telefonon mindenkinek visszajelzést adunk. Ha sikeres volt az interjú, és téged választottunk, akkor egyeztetünk veled, a szerződéskötésről, és a kezdés időpontjáról.

Kezdőlap
Kapcsolat

+3688885051
allas@nassmagnet.hu
8200, Veszprém Henger u. 2.