Nass Blog
Elindítottuk a #nassblogunkat, amin keresztül szeretnénk megosztani veletek vállalatunk mindennapjaival kapcsolatos legérdekesebb híreket, hasznos tartalmakat és információkat. Kövess minket, hogy Te se maradj le nass csapatunk legfontosabb eseményeiről!

A műanyagfeldolgozó képzés hajrájába fordulva meglátogattuk a Kays Kft. győri üzemét, ahol többek között az általunk is feldolgozott műanyag alapanyagok gyártásába nyerhettünk betekintést.

A műanyagfeldolgozó képzésben részt vevőkkel tanulmányi látogatást tettünk a Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Kar Polimertechnika Tanszékén (https://www.pt.bme.hu/fooldal.php?l=m), abból a célból, hogy a fröccsöntésen kívül más technológiákkal is testközelből megismerkedhessünk!

A tegnapi napon az irodai és a termelésben dolgozó kollégák közösen vettek részt a cég által meghirdetett karácsonyi workshopon, hogy megünnepeljék az év egyik legszebb időszakát, és elkészíthessék saját ajtódíszeiket.
Az esemény során cégünk lehetőséget teremtett arra, hogy dolgozóink közösen eltölthessenek egy meghitt délutánt.
Az eseményen...

A nass magnet bemutatja az ipari dolgok internete (IIoT - Industrial Internet of Things) és az intelligens ipari termelés (Smart Industrial Production) területén megvalósuló innovációt.

Mert adni jó!

2023.08.03

Sokat tanakodtunk azon, hogy az anyagi segítségnyújtás milyen formáját válasszuk, mivel lehetne az idejáró közel 200 kis lurkónak a legnagyobb örömet szerezni.

A pandémia miatti pár év kihagyás után ismét a családi nap kapott főszerepet a céges programok sorában. Idén szakítottunk a hagyománnyal, és a szokásos nyárvégi rendezvény helyett a nyár elejére tettük az összejövetelt.

Vállalatunk társadalmi felelősségvállalási programjában mindig is kiemelten fontos szerepet kapott az olyan szervezetek támogatása, ahol a gyerekek egészségügyi, szociális, vagy oktatási helyzetének javítása érdekében tehettünk valamit. Az ilyen közösségek anyagi támogatása lehetőségeinkhez képest mindig is szívügyünk volt.