Csatlakozás a Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány által meghirdetett őszi kampányhoz

2023.10.16

A Végtaghiányos Gyermekek Alapítvány egy nemes célú szervezet, mely azon gyermekek és fiatalok támogatását tűzte ki célul, akik végtaghiánnyal születtek vagy életük során szenvedtek el ilyen típusú veszteséget. https://vegtaghiany.hu/

Az alapítvány egy erőteljes hálózatot képez, mely segíti a betegeket, hogy a lehető legjobb életminőséget érhessék el, és beilleszkedhessenek a társadalomba.

Együttműködések révén számos eszközt és segítséget biztosítanak, hogy az érintettek megtalálják az önbizalmukat és önállóságukat.

Az idei ősz számunkra egy különleges időszakot hozott, hiszen lehetőségünk nyílt csatlakozni a Végtaghiányos Gyermekek Alapítvány által szervezett őszi kampányhoz.
A cégünk számára fontos, hogy visszaadjon a közösségnek, és támogassa azokat, akik segítségre szorulnak.  Ezért örömmel léptünk be a kezdeményezésbe.
A kampány részeként maga a cég is hozzájárult, mintegy 300.000 Ft-al támogatta az Alapítványt.

A kampányban nem voltak szigorú szabályok, milyen sportágban tesszük meg a távot: futhattunk, biciklizhettünk, sétálhattuk, stb. A lényeg az volt, hogy élvezzük az együtt töltött minőségi időt lehetőleg a szabadban.

Ezért mi egy közös sétát terveztünk, melynek során összesen 5 kilométert tettünk meg. Voltak olyan vállalkozó szelleműek, akik futottak. Nem csupán a munkatársaink vettek részt a kampányban, hanem családtagok is csatlakoztak csapatunkhoz. Sőt a résztvevők között akadt olyan lelkes kolléga is, aki négylábú barátját is magával hozta.
Ez a séta nem csak egy "fizikai" kihívás volt, hanem egy emlékezetes közösségi esemény is, amelyben minden résztvevő szívből elkötelezett volt a nemes ügy iránt.

A sétát követően mindenki jóízűen nekifogott a jól megérdemelt falatozásnak, zsíros kenyér hagymával volt a menü :) Mert egy 5 kilométeres túra után egy kis kalória sosem árt, ugye? :)

Az esemény során megtapasztaltuk, hogy a közösség ereje milyen nagy, és mennyire fontos együttműködve segíteni azokon, akik rászorulnak.
Bárki, bármilyen formában, összefoghat egy nemes ügyért, emögött mi örömmel és büszkén állunk, és bízunk benne, hogy ez a kezdeményezés még sokak számára hoz majd pozitív változásokat. 

Összességében, a Végtaghiányos Gyermekek Alapítvány Őszi Kampánya egy felejthetetlen tapasztalat volt számunkra.