Családi nap 2023

2023.06.28

A pandémia miatti pár év kihagyás után ismét a családi nap kapott főszerepet a céges programok sorában. Idén szakítottunk a hagyománnyal, és a szokásos nyárvégi rendezvény helyett a nyár elejére tettük az összejövetelt.


Ezúttal az időjárás sem hagyott cserben minket és nagyon kellemes, napsütéses időben várhattuk dolgozóinkat és családtagjaikat.

A programok közös bográcsfőző versennyel indultak, amire hét csapatunk is benevezett. Az eredmény nem volt meglepő, finomabbnál finomabb bográcsételeket kóstolhatott a zsűri. A dobogó legtetejére végül a "Laci Konyha" csapata állhatott, de az összes csapat "főzőtudománya" lenyűgözte a zsűrit.

Most először hirdettük meg a gyárlátogatást, ahol a hozzátartozók egy rövid "gyártúra" keretében bepillanthattak a gyártóüzembe és végre láthatták, hogy hol dolgozik a családtagjuk.

A hagyományos házi focibajnokságra benevezett csapatok izgalmas presztízscsatákban mérkőztek meg egymással, azonban a "Lagermeister" névre keresztelt raktáros fiúk kemény magja ismét megvédte bajnoki címét és a vándorkupa visszakerült hozzájuk.

Nemcsak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is számtalan játék és szórakozási lehetőség kínálkozott. A legkisebbek önfeledten vetették bele magukat az ugrálóvárba, de most sem maradt el a tűzoltóautó, az arcfestés, a lufihajtogatás és kézművesfoglalkozások, a nagyobbak pedig egy rögtönzött lézerharcban próbálhatták ki magukat.

A finom ételek és italok mellett számos színpadi produkcióval is készültek a szervezők. A közönséget a stand up comedy jeles képviselője, "Trabarna" szórakoztatta, de volt bűvészshow, ami a kicsiket és nagyokat egyaránt elkápráztatta. A nap fénypontja a tombolahúzás volt, amire számos felajánlás érkezett, így szép és értékes ajándékokat tudtunk kisorsolni. Ezúton is köszönjük felajánlásokat.

Végül, de nem utolsó sorban ex kollégánk, Fülöp Ádám zenekara, az Exopop teremtett fergeteges bulihangulatot a színpadon, majd egy kihagyhatatlan retro discoval zárult a programok sora.

Ezt az élménydús és "nassSZERŰ" napot igyekeztünk rengeteg fotóval is megörökíteni, hogy sokáig emlékezetes maradjon.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, reméljük jól éreztétek magatokat.