Hannover Messe 2023

2023.04.24

A Hannover Messe, Európa és egyben a világ legnagyobb és legjelentősebb ipari kiállítása és üzleti eseménye. Igazi világkiállítás. A 215.000 üzleti látogató 40%-a Németországon kívülről, a kiállítók 60 %-a a világ 75 országából érkezik a kiállításra. A Hannover Messe több mint egy vásár. Konferencia programok, workshopok, és networking események színesítik az eseményt.

Cégünk továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy olyan innovatív megoldásokat kínáljunk melyek maradéktalanul teljesítik az Ipar 4.0 követelményeit. Ziegler Zoltán, Boros József és Végh Tibor az értékesítési részlegről képviselték cégünket, ahol büszkén mutatták be az új Smart Connector és Ethernet Master termékeinket, amelyek nagy érdeklődést váltottak ki látogatóink körében. A partnereinket tájékoztattuk, hogy hogyan használhatják az IO-Link Master-t PLC nélkül, és hogyan fogadhatók információk a Smart Connector segítségével, és hogyan jeleníthetők meg és vezérelhetők a Node-RED szoftverrel. 

A piacon elsőként olyan szelepcsatlakozót fejlesztettünk, ami nem csak a kapcsolóüzemű szelepek vezérlésére, hanem azok szabályozására is alkalmas. A Smart Connector speciális funkciói közül érdemes kiemelni az energiatakarékos üzemmódot, mely amellett, hogy segít elektromos energiát megtakarítani, a tekercsben keletkező hőtermelés jelentős csökkentésével megnöveli a szeleprendszer élettartamát. Az új csatlakozó képes arra, hogy a beépített diagnosztikai rendszer segítségével előre jelezze a rendszer meghibásodását és a karbantartás szükségességét.

A csatlakozó a 2006-ban bemutatott, azóta standardizált és az iparban világszerte bevezetett és alkalmazott IO-Link kommunikációra épül. Az IO-Link eszközök csatlakoztatásához szükséges egy aktív elosztó, egy úgynevezett IO-Link Master használata is. Ahhoz, hogy az ügyfeleinket egy kézből komplett megoldásokkal tudjuk kiszolgálni, vállalatunk kifejlesztett egy innovatív, az IIoT elvárásoknak is megfelelő Ethernet IO-Link Master terméket.

Az idei évben a Hannover Messe ipari kiállításon lehetőségünk nyílt bemutatni egy működő applikáción keresztül a termékeinkből épített rendszerben rejlő felhasználási lehetőségek széles tárházát.


További képeink a kiállításról: