VeszprémFest és Rozé, Rizling és Jazz Napok

2023.07.20

A nass magnet Hungária Kft. 2011 óta lelkes támogatója a Veszprémi Ünnepi Játékoknak.

A VeszprémFest hírneve nemcsak a város imázsát építi, de a vállalatoknak, így a nass magnetnek is remek lehetőség a cégimázs építésére. A rendezvény szponzorként minden hirdetésben megjelenünk, céges logónk ott szerepel a promóciós kiadványokban, ezáltal is népszerűsítve vállalatunkat. A támogató együttműködés már hosszú ideje egy nagyon jól gyümölcsöző kapcsolat, ami számunkra egyfajta lokális "társadalmi felelősségvállalást" jelent.

Munkatársaink körében is nagyon népszerűek a VeszprémFest rendezvényei, akik az ingyenesen osztott jegyekkel szép számban részt vehetnek a koncerteken. Ilyenkor a város élete felpezsdül és segít egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból. Bár az itt fellépő világhírű előadók inkább egy szűk réteg zenei ízlésvilágát tükrözik, mégis egy olyan különleges zenei élményt nyújt, ami minden embert feltölt és inspirál. Az idei eseményen öt estén át válogathattunk olyan fellépők közül, mint Alvaro Soler, Mariza, Anna Netrebko, Joss Stone, Norah Jones.

Nagyon kedvelt a VeszprémFest kísérőrendezvénye, a Rozé Risling és Jazz Napok is. Az ingyenes koncertek, és a páratlan borkínálat által nyújtott gaszrokulturális élmény sokaknak jelent vonzó kikapcsolódási lehetőséget. Idén ismét saját BorPontunk volt, amelyet a nass magnet arculati elemeivel dekoráltak ki. Kollégáink borkuponokat kaptak, így kedvezményesen tudtak a hazai borkínálatból egy kis kóstolót venni. Egy estére a VIP terasz is csak nass magnet körül forgott, ahonnan együtt élvezhettük ezt páratlan hangulatú eseményt.

Képforrások: Melczer Zsolt